POVOLEN DOWNLOAD
POVOLEN DOWNLOAD
POVOLEN DOWNLOAD
POVOLEN DOWNLOAD
POVOLEN DOWNLOAD
POVOLEN DOWNLOAD
POVOLEN DOWNLOAD
POVOLEN DOWNLOAD
POVOLEN DOWNLOAD

Přístavba skladové haly a kanceláří Ciur a.s.

Typ: Generální dodávky staveb
Investor: CIUR a.s.
Termín stavby: 2016

Rozsah prací:

  • Zemní práce, oplocení, asfaltové komunikace, chodníky, zábradlí, areálová kanalizace
  • Hlubinné založení – piloty
  • Nosná prefabrikovaná konstrukce, stropní panely Spiroll
  • Monolitické opěrné stěny
  • Sendvičový obvodový plášť s minerální izolací vč. klempířských prvků + trapézový plech
  • Střešní plášť (hydroizolační fólie, minerální izolace, parotěsná folie, trapézový plech)
  • Výplně otvorů (plastová okna, hliníkové protipožární dveře a okna, laminové vnitřní dveře)
  • Protipožární posuvná vrata, sekční průmyslová vrata, sklopný můstek
  • Světlovody, ZTI, VZT, SDK konstrukce, podhledy, prosklené příčky, akustické stěny, WC příčky
  • Drátkobetonová podlaha, zdvojená podlaha, Antistatické PVC, dlažba, koberce
  • Silnoproud, slaboproud, trafostanice, spínací stanice, EPS, LAN, komunikační systém
  • Zámečnické, klempířské, truhlářské konstrukce, výtah, elektricky ovládané předokenní žaluzie

 

Cena díla: 39 688 545,71,- Kč vč. DPH
Cena díla bez DPH: 32 800 451,- Kč bez DPH
Termín realizace: 02. 02. 2016 – 31. 08. 2016   
Místo provedení prací: Pražská 1012, Brandýs nad Labem, 250 01

Popis:

Ke stávajícímu objektu byla přistavěna část haly o 2 nadzemních podlažích. V přízemí vznikl skladovací prostor a v patře jsou umístěné kanceláře a zázemí společnosti (kuchyň, recepce, archiv, serverovna, toalety). Zastavěna plocha přístavbou je 863 m2 a užitná plocha přístavby je 1519,4 m2.

Nosná konstrukce haly je složena z prefabrikovaných dílců a je založena na hlubinných základech (pilotech). Budova je navržena se sedlovou střechou tak, aby bylo dosaženo stejného vzhledu jako na objektu původním. Vzhled fasády je upraven také obdobným způsobem, jako je na původním objektu (sendvičové panely). Do nového objektu je samostatný hlavní vstup (včetně výtahu a schodiště), který je postaven z boku k nové přístavbě. Uvnitř objektu vznikly otvory mezi novou a starou halou, došlo tak k propojení obou prostorů.